Våra objekt

Våra mäklare åtar sig allt från villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus och tomter till hästgårdar, jordbruksfastigheter, kommersiella fastigheter samt nyproduktion och projekt. Här kan du se en del av vårt aktuella utbud.


TILL SALU

RIALA RIALA
VÄLSKÖTT FRITIDSHUS MED TVÅ GÄSTSTUGOR OCH NATURSKÖN TOMT!. Trevlig och välskött fritidsfastighet med möjlighet till permanentboende. På fastigheten finns en huvudbyggnad samt två sidobyggnader lämpliga som gäststugor eller förråd och är en plan vacker trädgårds- och naturtomt. Huvudbyggnaden om ca 64 m² är är uppförd 1983 och tillbyggt 1995.

Boarea: 64 kvm
Antal rum: 4
Pris: 1 590 000 kr
Biarea: 9 kvm
Tomtarea: 2374 kvm
HÄSSELBY STRAND Hässelby
ATTRAKTIVT BELÄGEN 2:A MED LJUS ÖPPEN PLANLÖSNING!. Lägenheten är en gavellägenhet om två rum och kök, belägen på 5:e våningsplanet med en boarea om ca 52 m². Planlösningen är mycket välplanerad och modern. Lägenheten har stora fönster, som tillsammans med bostadens ljusa inredning, skapar en ljus och luftig känsla.

Boarea: 52 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 895 000 kr
STOCKHOLM
LOKAL CENTRALT VID HÖTORGET. Lokal centralt vid Hötorget Välkomna till denna lokal som ligger centralt vid Hötorget. Lokalen har stor potential för den som vill bedriva en verksamhet i detta mycket centrala läge. Idag bedrivs en pizzeria/bistro verksamhet i lokalen som är cirka 46 kvm.

ARNINGE - TÄBY Täby
UTHYRES - KONTOR, LAGER, PRODUKTION - ARNINGE. Eget hus i 2-plan med entré direkt från gatan. Totalt ca 224 m² i 2-plan med flexibelt användningsområde uthyres i Arninge Business Park i Täby! Lokalerna kan hyresgästanpassas, och båda planen kan hyras ut i sin helhet till 1 företag, alt. kan 1 plan hyras om ca 112 m med eller utan lastport!

KOMMANDE

Inga objekt inlagda.