Våra objekt

Våra mäklare åtar sig allt från villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus och tomter till hästgårdar, jordbruksfastigheter, kommersiella fastigheter samt nyproduktion och projekt. Här kan du se en del av vårt aktuella utbud.


TILL SALU

STORHOLMEN Lidingö
SKÄRGÅRDSPÄRLA MED STRANDTOMT OCH BRYGGA, ANNO 1925!. Nu erbjuds möjlighet att förvärva en fastighet anno 1925 med en boarea om ca 85 m², och med den äldre charmen bevarad såväl exteriört som interiört. Fastigheten är belägen i den skyddade Djupviken, med en strandtomt med egen brygga och med en strandlinje om ca 50 m med grovkornig sand.

Boarea: 85 kvm
Antal rum: 5
Pris: 5 950 000 kr
Tomtarea: 3910 kvm
GRIPS VÄG 23 A VIKBOLANDET
BO I VACKER SLOTTSMILJÖ NÄRA HAVET, MED MYCKET LÅG BOENDEKOSTNAD!. I Mauritzberg på Vikbolandet finns ett vackert parhus till salu. Huset är lugnt och fridfullt beläget i naturskön miljö med närhet till Bråvikens strand

Boarea: 90 kvm
Antal rum: 4
Pris: 2 195 000 kr
RINDÖVÄGEN 89 Vaxholm
SMULTRONSTÄLLE PÅ RINDÖ/VAXHOLM. Charmigt och välskött mindre fritidshus anno 1925 om totalt ca 32 m². På tomten finns även gäststuga med plats för 3 sängar och med en rymlig trälagd terrass byggd 2017, då det även byggdes en stor trälagd solterrass på tomten med vedeldad badtunna och bästa solläge!

Boarea: 25 kvm
Antal rum: 2
Pris: 2 495 000 kr
Biarea: 7 kvm
Tomtarea: 619 kvm
STOCKHOLM
LOKAL CENTRALT VID HÖTORGET. Lokal centralt vid Hötorget Välkomna till denna lokal som ligger centralt vid Hötorget. Lokalen har stor potential för den som vill bedriva en verksamhet i detta mycket centrala läge. Idag bedrivs en pizzeria/bistro verksamhet i lokalen som är cirka 46 kvm.

KOMMANDE

Inga objekt inlagda.