Våra objekt

Våra mäklare åtar sig allt från villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus och tomter till hästgårdar, jordbruksfastigheter, kommersiella fastigheter samt nyproduktion och projekt. Här kan du se en del av vårt aktuella utbud.


TILL SALU

RINDÖVÄGEN 89 Vaxholm
SMULTRONSTÄLLE PÅ RINDÖ/VAXHOLM. Charmigt och välskött mindre fritidshus anno 1925 om totalt ca 32 m². På tomten finns även gäststuga med plats för 3 sängar och med en rymlig trälagd terrass byggd 2017, då det även byggdes en stor trälagd solterrass på tomten med vedeldad badtunna och bästa solläge!

Boarea: 25 kvm
Antal rum: 2
Pris: 2 495 000 kr
Biarea: 7 kvm
Tomtarea: 619 kvm
STOCKHOLM
LOKAL CENTRALT VID HÖTORGET. Lokal centralt vid Hötorget Välkomna till denna lokal som ligger centralt vid Hötorget. Lokalen har stor potential för den som vill bedriva en verksamhet i detta mycket centrala läge. Idag bedrivs en pizzeria/bistro verksamhet i lokalen som är cirka 46 kvm.

GRIPS VÄG 23 A VIKBOLANDET
BO I VACKER SLOTTSMILJÖ NÄRA HAVET, MED MYCKET LÅG BOENDEKOSTNAD!. I Mauritzberg på Vikbolandet finns ett vackert parhus till salu. Huset är lugnt och fridfullt beläget i naturskön miljö med närhet till Bråvikens strand

Boarea: 90 kvm
Antal rum: 4
Pris: 2 195 000 kr
KUSBODAVÄGEN 15 RIALA
VÄLSKÖTT FRITIDSHUS MED TVÅ GÄSTSTUGOR OCH NATURSKÖN TOMT!. Trevlig och välskött fritidsfastighet med möjlighet till permanentboende. På fastigheten finns en huvudbyggnad samt två sidobyggnader lämpliga som gäststugor eller förråd och är en plan vacker trädgårds- och naturtomt. Huvudbyggnaden om ca 64 m² är är uppförd 1983 och tillbyggt 1995.

Boarea: 64 kvm
Antal rum: 4
Pris: 1 590 000 kr
Biarea: 9 kvm
Tomtarea: 2374 kvm
POLYGONVÄGEN 61, TÄBY
UTHYRES - KONTOR, LAGER, PRODUKTION - ARNINGE. Eget hus i 2-plan med entré direkt från gatan. Totalt ca 224 m² i 2-plan med flexibelt användningsområde uthyres i Arninge Business Park i Täby! Lokalerna kan hyresgästanpassas, och båda planen kan hyras ut i sin helhet till 1 företag, alt. kan 1 plan hyras om ca 112 m med eller utan lastport!

KOMMANDE

Inga objekt inlagda.