Våra objekt

Våra mäklare åtar sig allt från villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus och tomter till hästgårdar, jordbruksfastigheter, kommersiella fastigheter samt nyproduktion och projekt. Här kan du se en del av vårt aktuella utbud.


TILL SALU

LERVIK Åkersberga
HÖGT ATTRAKTIVT LÄGE I LERVIK MED NÄRHET TILL HAVET!. I en lugn och trivsam del av Lervik ligger denna fastighet om 2 016 m². Läget är högt och soligt med lätt sluttning mot söder. Närheten till havet och badplats med sandstrand gör läget attraktivt.

Boarea: 42 kvm
Antal rum: 2
Pris: 2 350 000 kr
Tomtarea: 2016 kvm
KVISTHAMRA Norrtälje
STADSVILLA I KVISTHAMRA. Cityvilla med spännande arkitektur där den äldre charmen möter den moderna funkisstilen. Huset är beläget i populära Kvisthamra med närhet till Norrtälje centrum, skolor, kommunikationer och idrottsanläggning.

Boarea: 158 kvm
Antal rum: 6
Pris: 4 850 000 kr
Biarea: 49 kvm
Tomtarea: 959 kvm
Vikbolandet Vikbolandet
BO INVID VACKER SLOTTSMILJÖ & HAV. I Mauritzberg på Vikbolandet finns nu ett vackert parhus till salu. Huset är lugnt och fridfullt beläget i naturskön omgivning och natur med närhet till Bråvikens strand.

Boarea: 90 kvm
Antal rum: 4
Pris: 1 995 000 kr
ARNINGE - TÄBY Täby
UTHYRES - KONTOR, LAGER, PRODUKTION - ARNINGE. Eget hus i 2-plan med entré direkt från gatan. Totalt ca 224 m² i 2-plan med flexibelt användningsområde uthyres i Arninge Business Park i Täby! Lokalerna kan hyresgästanpassas, och båda planen kan hyras ut i sin helhet till 1 företag, alt. kan 1 plan hyras om ca 112 m med eller utan lastport!

MAURITZBERG Vikbolandet
TOMTER I SLOTTSMILJÖ INVID GOLFBANA OCH HAV!. Byggklara tomter i unik miljö invid Mauritzbergs Slott med lägen mot Mauritzbergs Golf och Country club och sjöutsikt mot Bråviken!

Pris: 570 000 kr

KOMMANDE

Inga objekt inlagda.