Våra objekt

Våra mäklare åtar sig allt från villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus och tomter till hästgårdar, jordbruksfastigheter, kommersiella fastigheter samt nyproduktion och projekt. Här kan du se en del av vårt aktuella utbud.


TILL SALU

TÄBY - ARNINGE Täby
KONTOR / LAGER OM CA 225 M² I ARNINGE, TÄBY. Kontorsfastighet med lager i Arninge Business Park. Lokalerna i 2-plan om ca 225 m² har stor flexibilitet och användningsområde. Idag disponeras lokalerna med 6 kontorsrum samt lager. Befintlig hyresgäst finns i markplan 107,5 m².

Pris: 3 500 000 kr
Tomtarea: 123 kvm
MON - EDSBRO Edsbro
VÄLSKÖTT HÄSTGÅRD!. Nu ges möjlighet att förvärva en vacker och välskött hästgård om ca 4,5 ha med attraktivt läge invid ridhus och badplats. Gården består av flera byggnader såsom Huvudbyggnad/bostad, stall med fem boxar, Lillstuga, Magasinet, Ladan och "Gamla Fårhuset".

Pris: 5 500 000 kr
Tomtarea: 45029 kvm
ARNINGE TÄBY
UTHYRES - EGET HUS MED KONTOR OCH LAGER 224 M². Eget hus i 2-plan med kontor och lager, och med flexibelt användningsområde uthyres i Arninge Business Park i Täby. Lokalerna om totalt 224 m² har idag bra lagerutrymmen med egen lastport och kontor i entréplan samt 5 kontorsrum på övreplan. Vid behov kan lokalerna hyresgäst anpassas.

LINDHOLMEN VALLENTUNA
FRÄSCH VILLA I CENTRALA LINDHOLMEN!. Fräsch villa i 2-plan från Myresjöhus. Villan har haft en och samma ägare sedan byggåret 2003, och har löpande väl underhållits med både målningsarbeten och vissa andra åtgärder som gör att huset är i mycket gott skick! Närhet till Roslagsbanan, förskolor och grundskola. Välkomna till Lindholmen!

Boarea: 119 kvm
Antal rum: 5
Pris: 3 975 000 kr
Biarea: 9 kvm
Tomtarea: 325 kvm
MAURITZBERG Vikbolandet
TOMTER I SLOTTSMILJÖ INVID GOLFBANA OCH HAV!. Byggklara tomter i unik miljö invid Mauritzbergs Slott med lägen mot Mauritzbergs Golf och Country club och sjöutsikt mot Bråviken!

Pris: 570 000 kr