Objektsida

Skriv ut

ARNINGE

UTHYRES KONTOR/LAGER - POLYGONVÄGEN 49 och 51, TÄBY

UTHYRES - EGET HUS MED KONTOR /LAGER I TÄBY, ARNINGE!

Pris

0 kr

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Mäklare

Mats Hellqvist,
(+46)70-568 76 00

Skicka intresseanmälan x

UTHYRES - EGET HUS MED KONTOR /LAGER I TÄBY, ARNINGE!

2 st sammanbyggda hus i 2-plan om vardera ca 224 m² (totalt 448 m²) med kontor och lager uyhyres! Belägna i Arninge Business Park i Täby. De 2 byggnaderna används idag som kontor och lager av 1 företag. Lokalerna kan avdelas och uthyras i mindre enheter. Lokalerna har stor flexibilitet och användningsområde. Idag fördelas lokalerna på flertalet kontorsrum samt lager, kök, matrum, arkiv, konferenslokaler samt toaletter och dusch. Varuintag till lager finns i markplan på husets gavel till Polygonvägen 51. Varuintag till Polygonvägen 49 finns på entrésidan. Lätt tillgängligt med bil fram till egen entré . Fria p-platser för personal och kunder finns nära fastigheten. Lokalerna belägna på friköpt fastighet, och hyresavtal tecknas direkt med fastighetsägaren. Lokalerna är renoverade och i mycket gott skick med genomgående ljus färgsättning. Säkerhetsgaller finns monterade på samtliga fönster i markplan. Fiber finns indraget. Nyare ventilationsanläggning FTX med återvinning och kyla ger en bra komfort för personalen. Lokalerna finns tillgängliga att hyra från och med 1 november 2021. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mats Hellqvist för mer information om bl.a hyresnivå och visning, tel: 070-568 76 00 alt. e-post: mats@bestofhomes.se

Basfakta

 • UppdragsID:gkw jpm
 • Objektstyp:Kontor

Värderingsenheter

 • Typ av byggnad:Kontorsbyggnad
 • Byggår:1990
 • Byggnadsarea224 kvm • Typ av byggnad:Kontorsbyggnad
 • Värderingsår:1990
 • Byggår:1990
 • Byggnadsarea224 kvmÖvriga rättigheter och belastningar

 • Typ av övriga rättigheter och belastningar: Gemensamhetsanläggning
 • Beskrivning:
  Täby Linjalen Ga:4

 • Typ av övriga rättigheter och belastningar: Planer och bestämmelser
 • Beskrivning:
  Detaljplan (Beslutsdatum: 19890117)

 • Typ av övriga rättigheter och belastningar: Samfällighet
 • Beskrivning:
  TÄBY LINJALEN S:1

Sammanfattning från hyresgästlista

Bilparkering

 • Fria p-platser finns inom området nära lokalerna för besökare och personal.

Området

 • De senaste åren har området vuxit enormt och består idag av ett område med externhandel samt ett större område för lättare industri, kontor och dagligvaruhandel. Täby kommun planerar för en tillväxt av 20 000 invånare och 20 000 nya arbetsplatser till år 2030. Naturligtvis har Arninge en stor roll här. Exempelvis planeras att Arninge ska bli en mer sammansatt stadsdel med såväl bostäder som arbetsplatser, service och handel. Kommunikationerna till området måste förstärkas för att klara områdets expansion. Roslagsbanan går i närheten av Arninge-Ullnaområdet och får inom kort en ny station som håller på att färdigställas. Arninge hör alltså till Täby kommun och Täbyborna är företagsamma. Med över 7 000 företag ligger kommunen högt upp på listan över de mest företagsamma kommunerna i landet. Ur ett internationellt perspektiv ligger Arninge väldigt strategiskt - nära såväl Stockholm som Arlanda flygplats och med gott om välutbildad arbetskraft, vilket lockar hit många stora och små företag. Norrortsleden mot E4 är ett stort lyft för områdets tillgänglighet. Välkommen till Arninge!
Visa mer

Planlösning på Polygonvägen 49 och 51

Karta

Köparens undersökningsplikt

Köparens undersökningsplikt är långtgående enligt jordabalken, vilket innebär att en fastighet skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Upptäcker köparen fel eller symptom på fel i fastigheten eller kan misstänka fel och brister, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Till köparens hjälp bör en sakkunnig besiktningsman anlitas.

Säljaren har upplysningsskyldighet gentemot köparen, vilket innebär att säljaren ska upplysa om eventuella fel eller brister som denne känner till. Köparen bör ha i åtanke att säljaren inte ansvarar för fel och brister som köparen borde vara införstådd med p g a fastighetens skick, ålder, pris eller användningsområde. Köparens undersökningsplikt gäller även vid bostadsrätt, där köparen förutom att undersöka lägenheten, undersöka bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar. Företrädare för bostadsrättsföreningen bör i detta fall kontaktas.

Budgivning

Vi tillämpar budgivning som offentliggörs via vår hemsida och andra webbplatser, där intresserade och säljaren kan följa budgivningen. Budgivare och säljare blir löpande uppdaterade om nya bud via sms. Deltagande budgivare godkänner i och med att de deltar i budgivningen, att deras kontaktuppgifter presenteras köparen och säljaren. Säljaren är alltid den som avgör till vilket pris och till vem han/hon vill sälja till. Det är inte alltid högsta budet som är avgörande. Det är viktigt att förtydliga att avvikelser från att presentera samtliga lagda bud på vår hemsida och andra webbplatser kan förekomma i det fall säljaren inte godkänner lagt bud. Vi rättar oss efter säljarens önskemål och krav.

I samband med kontraktsskrivning redovisas en fullständig budhistorik av samtliga lagda bud för den slutliga köparen och säljaren enligt det krav som anges i § 20 fastighetsmäklarlagen. Innan köpekontrakt är upprättat, är mäklaren Skyldig att framföra samtliga bud till säljaren.