Objektsida

Skriv ut

ARNINGE

UTHYRES-KONTOR/PRODUKTION/LAGER-TÄBY

UTHYRES - KONTOR, LAGER, PRODUKTION - ARNINGE TÄBY!

Eget hus i 2-plan om totalt ca 224 m² med flexibelt användningsområde uthyres i Arninge Business Park i Täby! 7 kontorsrum/konferensrum samt showroom som även lämpar sig för produktion/lager. Lokalerna kan hyresgäst anpassas, och är nu lediga för uthyrning med hyreskontrakt direkt med värden!

 • Kommersiellt: Kontor

Pris

0 kr

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Mäklare

Mats Hellqvist,
(+46)70-568 76 00

Skicka intresseanmälan x

UTHYRES - KONTOR, LAGER, PRODUKTION - ARNINGE TÄBY!

Eget hus med kontor och showroom uthyres, även lämpligt för viss produktion och lager! Byggnaden är i 2-plan med egen entré från gatan, med byggår 1990 och är beläget i Arninge Business Park i Täby. Lokalerna om totalt ca 224 m² har stor flexibilitet och användningsområde. Idag består lokalerna av 7 kontorsrum/konferensrum samt öppen yta lämpligt som showroom och/eller produktion. Fullt utrustat kök med stor matplats samt WC. Lokalerna kan vid behov omdisponeras och hyresgästanpassas efter överenskommelse. Lätt tillgängligt med bil fram till egen entré . Fria p-platser för personal och kunder finns nära fastigheten. Lokalerna är belägna på friköpt fastighet, och hyresavtal tecknas direkt med fastighetsägaren. Lokalerna är i gott skick med genomgående ljus färgsättning, och lediga att hyra med kort varsel. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mats Hellqvist för mer information och visning, tel: 070-568 76 00 alt. e-post: mats@bestofhomes.se

Basfakta

 • UppdragsID:g9k bqo
 • Objektstyp:Kontor

Övriga rättigheter och belastningar

 • Typ av övriga rättigheter och belastningar: Gemensamhetsanläggning
 • Beskrivning:
  Täby Linjalen Ga:4

 • Typ av övriga rättigheter och belastningar: Planer och bestämmelser
 • Beskrivning:
  Detaljplan (Beslutsdatum: 19890117)

 • Typ av övriga rättigheter och belastningar: Samfällighet
 • Beskrivning:
  TÄBY LINJALEN S:1

Övrigt

 • Övrigt:
  BYGGNAD.
  2-plan om ca 224 m².

  UPPVÄRMNING.
  Luft/luftvärmepump samt direktverkande elradiatorer.

  VENTILATION.
  Mekanisk ventilation.

  VATTEN OCH AVLOPP.
  Kommunalt V/A.

  INTERNET.
  För närvarande används ADSL, men Fiber kan anslutas till fastigheten vid behov efter överenskommelse med fastighetsägaren.

  SOPHÄMTNING.
  Soprum finns nära fastigheten för kontors sopor, men grovsopor måste hyresgäst själv transportera bort.

  HYRESVILLKOR.
  Kontakta handläggande fastighetsmäklare för hyresvillkor och övrig information.

Sammanfattning från hyresgästlista

Området

 • De senaste tio åren har området vuxit enormt och består idag av ett område med externhandel samt ett större område för lättare industri, kontor och dagligvaruhandel. Täby kommun planerar för en tillväxt av 20 000 invånare och 20 000 nya arbetsplatser till år 2030. Naturligtvis har Arninge en stor roll här. Exempelvis finns planer på att Arninge ska bli en mer sammansatt stadsdel med såväl bostäder som arbetsplatser, service och handel. Ett nytt handelshus i en speciell arkitektonisk stil i glas, stål och betong i tre våningar med plats för ett tjugotal butiker planeras, och är ett sätt att genom modern och exklusiv gestaltning lyfta hela området. Även fler parkeringsmöjligheter ingår i dessa planer. Kommunikationerna till området måste förstärkas för att klara den framtida expansionen. Även Roslagsbanan går i närheten av Arninge-Ullnaområdet och kommer att få en ny station i Arninge. Arninge hör till Täby kommun och Täbyborna är företagsamma. Med över 7 000 företag ligger kommunen högt upp på listan över de mest företagsamma kommunerna i landet. Ur ett internationellt perspektiv ligger Arninge väldigt strategiskt - nära såväl Stockholm som Arlanda flygplats och med gott om välutbildad arbetskraft, vilket lockar hit många stora och små företag. Norrortsleden mot E4 är ett stort lyft för områdets tillgänglighet. Välkommen till Arninge!
Visa mer

Planlösning på Polygonvägen 59

Karta

Köparens undersökningsplikt

Köparens undersökningsplikt är långtgående enligt jordabalken, vilket innebär att en fastighet skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Upptäcker köparen fel eller symptom på fel i fastigheten eller kan misstänka fel och brister, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Till köparens hjälp bör en sakkunnig besiktningsman anlitas.

Säljaren har upplysningsskyldighet gentemot köparen, vilket innebär att säljaren ska upplysa om eventuella fel eller brister som denne känner till. Köparen bör ha i åtanke att säljaren inte ansvarar för fel och brister som köparen borde vara införstådd med p g a fastighetens skick, ålder, pris eller användningsområde. Köparens undersökningsplikt gäller även vid bostadsrätt, där köparen förutom att undersöka lägenheten, undersöka bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar. Företrädare för bostadsrättsföreningen bör i detta fall kontaktas.

Budgivning

Vi tillämpar budgivning som offentliggörs via vår hemsida och andra webbplatser, där intresserade och säljaren kan följa budgivningen. Budgivare och säljare blir löpande uppdaterade om nya bud via sms. Deltagande budgivare godkänner i och med att de deltar i budgivningen, att deras kontaktuppgifter presenteras köparen och säljaren. Säljaren är alltid den som avgör till vilket pris och till vem han/hon vill sälja till. Det är inte alltid högsta budet som är avgörande. Det är viktigt att förtydliga att avvikelser från att presentera samtliga lagda bud på vår hemsida och andra webbplatser kan förekomma i det fall säljaren inte godkänner lagt bud. Vi rättar oss efter säljarens önskemål och krav.

I samband med kontraktsskrivning redovisas en fullständig budhistorik av samtliga lagda bud för den slutliga köparen och säljaren enligt det krav som anges i § 20 fastighetsmäklarlagen. Innan köpekontrakt är upprättat, är mäklaren Skyldig att framföra samtliga bud till säljaren.