Objektsida

Skriv ut

MAURITZBERG

MAURITZBERGS SLOTTSOMRÅDE

TOMTER I SLOTTSMILJÖ INVID GOLFBANA OCH HAV!

 • Pris: 570 000 kr
 • Pristyp: Priser från

Pris

570 000 kr

Visningar

Mäklare

Hans Björklund,
(+46)70-758 01 70

Skicka intresseanmälan x

TOMTER I SLOTTSMILJÖ INVID GOLFBANA OCH HAV!

På natursköna Vikbolandet öster om Norrköping, vid Bråvikens strand finner du Mauritzbergs Slott. Ett slott med Sveriges första golfresort med unika upplevelser under ett och samma tak. Njut av en storslagen natur. Här finns både marina och golfbana, eget kapell och sagolik utsikt. Känslan vaknar redan på landsvägen, i det uråldriga kulturlandskapet. Och när slottet tornar upp sig vid horisonten, då vet du att man kommit till Mauritzberg. Här kan vi erbjuda ett antal byggklara tomter på Grips Väg. Det finns tomter i varierande storlek och priser. Du kan välja ett läge med sjöutsikt mot Bråviken, med utsikt över Mauritzbergs golfbana, eller en tomt som ligger lite mer avsides. I området är kommunalt V/A framdraget till tomtgräns och det finns fibernät i området. Här finns möjlighet till båtplats för er som är intresserade av segling och skärgårdsaktiviteter.

Under PDF-filer nedan presenterar vi ett urval av tomter till salu. Här framgår vilka tomter som fortfarande är till salu och du ser storlek och pris inskrivet på varje tomt.

Kanske blir du så förtjust i platsens skönhet, att du vill stanna kvar. Då väntar en drömvilla på dig, bland de lummiga ekarna och nära hav och golfbana!

Basfakta

 • Pris:570 000 kr
 • Pristyp: Priser från
 • Tomtbeskrivning:
  Detaljplanerat område
 • UppdragsID:g7z u9y
 • Objektstyp:Tomt
 • Byggrätt, anslutningar mm:
  Samtliga tomter har kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgränsen. Anslutningsavgift ca 125 000 kr. För vidare information och vid anslutning kontakta Norrköping Vatten. Kostnad för elanslutning tillkommer med ca 27 000 kr för 16 - 25 Ampere. För vidare information kontakta EON Electricity AB. Anslutning till fibernätet med max 100/100mbit/s kostar ca 4 000 kr för varje fastighet. För vidare information kontakta Telia AB. Samfällighetsavgift betalas fn med en årlig avgift om 1 500 kr. För att få en uppfattning om vad man kan bygga på tomterna, finns det idag redan flera hus i området att få inspiration och idéer från. Tomternas byggnadsrätt beskrivs detaljplanens bestämmelser. För vidare information ska du ta kontakt med byggnadsnämndskontoret i Norrköpings kommun.

Byggnad

 • Avlopp: Kommunalt avlopp
 • Vatten: Kommunalt vatten

Övrigt

 • Övrigt:
  Kommer ni norrifrån föreslår vi att ni tar färjan mellan Säter och Skenäs. Färjan går mellan klockan 05.30 och 23.00, minst två gånger per timme. Efter färjan kör ni knappt 1 km och tar avtagsvägen till vänster vid skylten Mauritzbergs Slott.

Området

 • I Mauritzberg finns restaurang och hotell på Mauritzbergs slott. På golfklubben finns även restaurang och bar. I Östra Husby, som är den närmaste tätorten ligger bara ca 8 km från Mauritzberg. Här finns en välsorterad Ica Supermarket med ombud för Systembolaget. Affären har även Postens service. Här finns också Vårdcentral, apotek, Pizzeria, massage, brädgård, bilverkstad, kiosk, minigolfbana samt spelbutik.
Visa mer

Karta

Köparens undersökningsplikt

Köparens undersökningsplikt är långtgående enligt jordabalken, vilket innebär att en fastighet skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Upptäcker köparen fel eller symptom på fel i fastigheten eller kan misstänka fel och brister, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Till köparens hjälp bör en sakkunnig besiktningsman anlitas.

Säljaren har upplysningsskyldighet gentemot köparen, vilket innebär att säljaren ska upplysa om eventuella fel eller brister som denne känner till. Köparen bör ha i åtanke att säljaren inte ansvarar för fel och brister som köparen borde vara införstådd med p g a fastighetens skick, ålder, pris eller användningsområde. Köparens undersökningsplikt gäller även vid bostadsrätt, där köparen förutom att undersöka lägenheten, undersöka bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar. Företrädare för bostadsrättsföreningen bör i detta fall kontaktas.

Budgivning

Vi tillämpar budgivning som offentliggörs via vår hemsida och andra webbplatser, där intresserade och säljaren kan följa budgivningen. Budgivare och säljare blir löpande uppdaterade om nya bud via sms. Deltagande budgivare godkänner i och med att de deltar i budgivningen, att deras kontaktuppgifter presenteras köparen och säljaren. Säljaren är alltid den som avgör till vilket pris och till vem han/hon vill sälja till. Det är inte alltid högsta budet som är avgörande. Det är viktigt att förtydliga att avvikelser från att presentera samtliga lagda bud på vår hemsida och andra webbplatser kan förekomma i det fall säljaren inte godkänner lagt bud. Vi rättar oss efter säljarens önskemål och krav.

I samband med kontraktsskrivning redovisas en fullständig budhistorik av samtliga lagda bud för den slutliga köparen och säljaren enligt det krav som anges i § 20 fastighetsmäklarlagen. Innan köpekontrakt är upprättat, är mäklaren Skyldig att framföra samtliga bud till säljaren.