Skriv ut

UTHYRES KONTOR/LAGER - POLYGONVÄGEN 47, TÄBY

ARNINGE

UTHYRES - EGET HUS MED KONTOR OCH LAGER 224 M²

Ansvarig mäklare

Mats Hellqvist
(+46)70-568 76 00

Allmän information

 • Tillträde: Snarast
 • UppdragsID:geg vd8
 • Objektstyp:Kontor

Värderingsenheter

 • Byggår:1990Energideklaration

 • Energideklaration utförd: Mar, 2009
 • Energistatus: Energideklaration är utförd
 • Energiprestanda: 106 kWh/m²

Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning

Beskrivning

 • Eget hus med kontor och lager uthyres! Byggnaden är i 2-plan med byggår 1990, och belägen i Arninge Business Park i Täby, vilken uthyres på förmånliga villkor. Lokalerna om totalt ca 224 m² har stor flexibilitet och användningsområde. Idag disponeras lokalerna med 5 kontorsrum samt lager med egen lastport på husets gavel, arkiv, fullt utrustat kök med matplats, dusch/WC samt separat WC. Lokalerna kan vid behov omdisponeras och hyresgäst anpassas efter överenskommelse. Lätt tillgängligt med bil fram till egen entré . Fria p-platser för personal och kunder finns nära fastigheten. Lokalerna belägna på friköpt fastighet, och hyresavtal tecknas direkt med fastighetsägaren. Lokalerna är i gott skick med genomgående ljus färgsättning. Säkerhetsgaller finns monterade på samtliga fönster i markplan. Fiber finns indraget samt larm och fast telelinje. Ny ventilationsanläggning med återvinning och kyla ger en bra komfort för personalen. Lokalerna finns tillgängliga att hyra med kort varsel. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mats Hellqvist för mer information och visning, tel: 070-568 76 00 alt. e-post: mats@bestofhomes.se

Sammanfattning från hyresgästlista

Bilparkering

 • Fria p-platser finns inom området nära lokalerna för besökare och personal.

Området

 • De senaste tio åren har området vuxit enormt och består idag av ett område med externhandel samt ett större område för lättare industri, kontor och dagligvaruhandel.
  
  Täby kommun planerar för en tillväxt av 20 000 invånare och 20 000 nya arbetsplatser till år 2030. Naturligtvis har Arninge en stor roll här. Exempelvis finns planer på att Arninge ska bli en mer sammansatt stadsdel med såväl bostäder som arbetsplatser, service och handel. Ett nytt handelshus i en speciell arkitektonisk stil i glas, stål och betong i tre våningar med plats för ett tjugotal butiker planeras, och är ett sätt att genom modern och exklusiv gestaltning lyfta hela området. Även fler parkeringsmöjligheter ingår i dessa planer.
  
  Eventuellt byggs också Stockholms första inomhusslalombacke i området på det som idag är Ullnatippen.
  
  Kommunikationerna till området måste förstärkas för att klara den framtida expansionen. En ny spårbunden linje, Roslagspilen, utreds av ett flertal intressenter. Även Roslagsbanan går i närheten av Arninge-Ullnaområdet och kan få en ny station genom SLs försorg.
  
  Arninge hör alltså till Täby kommun och Täbyborna är företagsamma. Med över 7 000 företag ligger kommunen högt upp på listan över de mest företagsamma kommunerna i landet. Ur ett internationellt perspektiv ligger Arninge väldigt strategiskt - nära såväl Stockholm som Arlanda flygplats och med gott om välutbildad arbetskraft, vilket lockar hit många stora och små företag. Norrortsleden mot E4 är ett stort lyft för områdets tillgänglighet. Välkommen till Arninge!