hus_bannerSlide thumbnail

ATT SÄLJA VIA OSS - FRÅN A TILL Ö

Inför försäljning av er bostad uppstår många frågor som vi gärna hjälper er med. Hos oss får ni som säljare en och samma mäklare under hela försäljningsprocessen, från första kontakten, och fram till dess försäljningen är avslutad. Detta för att det ska bli så enkelt som möjligt för er, och att ni ska känna den trygghet det ger att ha en och samma kontaktperson under hela processen. Klicka på ikon nedanför om ni vill ladda ned pdf.

ATT KÖPA BOSTAD VIA OSS

Som köpare får du all den information och stöd du behöver från oss. Som köpare uppstår många frågor, allt från finansiering av er nya bostad till besiktning för att konstatera dess skick. Vi har de kontakter ni behöver, allt från Arkitekt, Advokat, banker, besiktningsmän och annat som kan vara aktuellt i samband med köp. Börja med ett möte med oss för rådgivning och fri värdering – fyll i era uppgifter på kontaktsidan, så återkommer vi inom kort!

FRI VÄRDERING

Vi erbjuder er fri värdering av er bostad inför försäljning. Vi utför även skriftlig bankvärdering. Fyll i era uppgifter på kontaktsidan, så återkommer vi inom kort!

FOTOGRAFERING

För att exponera er bostad på bästa sätt, så samarbetar vi med en av marknadens ledande bostadsfotografer. Ni som säljare får ställa bostaden i skick inför fotografering, se tips från fotografen. Klicka på ikon nedanför om ni vill ladda ned pdf.

ARBETA MED OSS

Har du arbetat några år som fastighetsmäklare och känner dig mogen att driva egen Fastighetsbyrå? Är du tilltalad av vårt koncept, och vill starta verksamhet i vårt namn på din hemort, får du gärna kontakta oss.